Hoi,

Laat ik maar gelijk duidelijk zijn, ik heb vaak geen idee wat ik op het internet zou moeten zetten. Vaak omdat ik veel dingen veel liever vertel  aan de mensen zelf, soms ook omdat ik het internet niet nog meer wil vervuilen met kleine of grote, niet al te zinnige wetenswaardigheden en opinies. Daarom was ik eerst gestopt met mijn website/blog. Toch heb ik weer besloten verder te gaan, omdat ik het weer een kans wil geven. Het gaf immers altijd veel voldoening!

Mijn naam is Damion Gans en ik ben 20 jaar oud. Na 2 decennia levenservaring met 2 geestelijke “beperkingen” heb ik een aardig mooi leven gecreëerd voor mijzelf, al zeg ik het zelf. Ik heb een grote passie voor muziek en ben ontzettend geïnteresseerd in onder adere technologie, (multi)media, filosofie en religie. Liefde, uitdaging, passie en interessant werk zijn heel belangrijk voor mij, het zijn mijn grootste motivatoren.

Momenteel heb ik nog geen grote concrete dromen. Wel geloof ik dat mijn leven nog geweldiger gaat worden, geleidt door de Heilige Geest. Ik ben gezegend met een hoop talenten en positieve eigenschappen. Elke dag mag ik weer genieten van de grote hoeveelheid enthousiasme die door mijn lijf giert. Dromen doe ik zeker wel, maar in plaats van impulsief ze uitvoeren wacht ik tot er een geweldig plan komt waar ik mij dan voor langere tijd in vast kan bijten wanneer ik daar tijd voor heb.

Ik ben student en studeer HBO-ICT met als differentiatie Software Engineering. Daarvan ben ik nu tweedejaars. De opleiding bevalt mij goed, echter miste ik de uitdaging van de opleiding een beetje. Door een verandering van mijn mindset lijkt daar verandering in te komen: mijn intelligentie optimaal benutten zodat ik minimaal 7-ens haal en alles begrijp en kan toepassen. Het eerste jaar was mij dat gelukt, tot nu toe het tweede jaar ook bijna.

Ik zal proberen regelmatig wat te delen op mijn blog. Dat vind ik lastig omdat ik niet altijd weet wat ik zou moeten delen. Toch probeer ik het te doen.

Als je contact met mij op wilt nemen, dan kan dat via de contactpagina!