Hé ho klik niet weg, wat leuk dat je dit leest, zeg!

In het kader van mijn uitspraak om weer te gaan bloggen, hierbij een enige echte nieuwe blog :)

Een kleine recap van mijn afgelopen week

Afgelopen week was het druk en tegelijkertijd rustig voor mij. Eigenlijk ben ik voornamelijk bij gaan komen van een hectische periode van ongeveer 4 weken waarin ik mijn agenda iets te vol met allemaal leuke dingen heb gezet. Dat betekende dat ik veel moe was, echter ben ik nu wel weer in een soort alpha status gekomen, weer helemaal rustig.

Wat ik elke week steeds sterker merk is hoe mijn geloof in Jezus Christus steeds sterker wordt, en hoe dat mag blijken in de dingen die ik doe en meemaak. Mijn vriendschap met mijn partner in Christ (ba-dum-tsh) is vele malen hechter geworden en in paniek schieten of boos worden is ook steeds lastiger voor mij. De liefde van God wordt mij steeds meer eigen en dat is een ontzettend voldoeningsgevende ervaring. Ze zeggen niet voor niets:

“Perfecte liefde verjaagt alle angsten”

En dat ik dat steeds meer mag ervaren is echt een voorrecht. Wordt vervolgd!

 Dromen over de toekomst

Als mensen vragen: “Wat wil je later gaan doen?” dan heb ik nog geen concreet idee. Dromen heb ik er wel zat en klein zijn ze in ieder geval niet 🙂 Ik geloof dat God mij hierbij gaat helpen om de juiste keuze hierin te maken, mogelijkheden zijn er genoeg, eigenlijk wel oneindig veel. Dat is soms vervelend, enige zekerheid is vaak wel fijn. Echter is de zekerheid van het hebben van zoveel mogelijkheden ook een voorrecht en dat stemt mij ook goed.

Ten slotte

Ik merk heel erg dat bloggen helpt om mijn onzekerheid  (nog meer) te overwinnen. Ik vind het enigzins spannend om weer mijzelf bloot te stellen op het inernet, maar het helpt ontzettend! Elke keer zal het weer een stukje beter gaan.

Dat was mijn eerste blog alweer, tot snel!

Damion

6 Reacties

Voeg toe →

 1. IK VIND HET PRETTIG VOOR JOU ALS JIJ JE HIER IN KAN VINDEN
  IK ZELF DOET ER NIET ZO VEEL MEE.HOE WEL IK DIE DOOPDIENST
  ERG MOOI VOND.IK WENS NOG HEEL VEEL SUCSES TOE,EN IK DENK DAT JO.U WEL ZAL LUKKEN.GR,OMA TAS

 2. Mooi geschreven Damion en mooi om te zien hoe God bezig is in je leven, hoe de Heilige Geest je geeft en liefde angsten verdrijft. Amen!

 3. Ik heb respect voor de manier waarop je jezelf openzet!

  • Hé David,

   Dankjewel voor je reactie! Het is voor mij een manier om mijn ervaringen te delen waarvan ik denk dat anderen er ook wat aan kunnen hebben. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om dit te doen. Binnenkort komen er weer nieuwe posts!

   Damion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.